Despre Noi

MediPlus Solutions

Despre

MediPlus Solutions, companie înființată în anul 2014, și-a dezvoltat și menținut poziția de importator și distribuitor premium pe piața românească de aparatură medicală. Având în portofoliu o gamă vastă de echipamente de înaltă performanță de la cei mai mari producatori ai lumii, venim în sprijinul medicilor atât din spațiul public, cât și privat, cu soluții menite să îmbunătățească serviciile medicale.

Având o echipă cu o pregatire vastă și pluridisciplinară, putem oferi consultanță și suport pe parcursul tuturor etapelor de dezvoltare, implementare și after-sales.

Misiune

Misiunea noastră este de a echipa unitățile medicale privăte și de stat cu aparatură medicală premium. Găsim cele mai bune soluții în acest sens și acoperim o arie vastă de domenii medicale. Serviciile noastre sunt complete și implică importul, promovarea, distribuția, service-ul și asistența ulterioară comercializării.

Viziune

Gândim sistematic și urmărim colaborări pe termen lung. Ne axăm atât pe calitate, cât și pe eficiență, contribuind la o dezvoltare profesională continuă a cadrelor medicale.

Valori

Avem un set de valori care ne ghidează întreaga activitate: calitatea, evoluția și continuitatea serviciilor ajunse la un standard superior. Ne bazăm pe etică și pe integritatea fiecărui membru al echipei MediPlus Solutions.

MediPlus Solutions

Certificari

MediPlus Solutions dispune de certificare ISO 9001 și aviz eliberat de Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale, o garanție a faptului că serviciile noastre sunt la cele mai înalte standarde.