Povesti de succes

Mediplus Solutions

Povesti de succes

Proiectele derulate, dezvoltate și finalizate cu success ne-au ajutat să ne poziționăm printre liderii din domeniul medical, construind relații de durată și având cele mai bune recomandări din partea tuturor beneficiarilor.

Sponsorizarea efectuată de către Toyota Romania, Crucea Roșie si Carrefour România, pentru Spitalul de Urgență “Bagdasar-Arseni” ce a avut ca scop utilarea secției UPU ROSU (unitatea de primiri urgențe SARS-CoV-2) în perioada grea încercată de valul pandemic cu 15 monitoare funcții vitale și stație centrală monitorizare. Implicarea totală a companiei noastre, împreună cu partenerii noștri, a dus la realizarea cu succes proiectului.
În cadrul unui proiect de integrare, am dezvoltat și implementat întregul departament de imagistică (RMN, CT, RX, PACS).
În parteneriat cu MApN și producători precum Getinge, Medtronic și GE, am echipat complet 10 săli de operație pentru politraumă, într-un proiect la nivel national.
Am oferit și implementat soluții “turn-key” de înaltă performanță pentru întregul bloc operator (9 săli de operație), precum și pentru procesul de sterilizare, din cadrul Spitalului Judetean de Urgență “Sf. Pantelimon” Focșani
Previous
Next