Servicii si produse

Mediplus Solutions opereaza ca integrator de proiecte avand o gama larga de produse destinate bloculurilor operatorii dar si sectiilor de terapia intensiva, ortopedie, neonatologie, ginecologie, cardiologie, radiologie, urologie, pediatrie, dermatologie, ORL, Oftalmologie, pneumologie, neurologie, etc. Oferim servicii complete de livrare, instalarea, punere in functiune si trainingul personalului pentru toate produsele aflate in portofoliul nostru.

Ne asiguram ca intregul proces se desfasoara la cel mai inalt nivel de calitate, in asa fel incat serviciile noastre sa aduca un plus de valoare clientilor nostri. 

In portofoliul de produse al companiei se regăsesc următoarele grupe de produse:

echipamente  şi consumabile medicale premium destinate:

blocurilor operatorii (chirurgie generală, chirurgie cardiovasculară, chirurgie bariatrică, urologie, ginecologie, ORL, oftalmologie, BMF etc.);

secţiilor de anestezie şi terapie intensivă;

spaţiilor post-operatorii şi saloane;

echipamente performante destinate departamentelor de imagistică medicală şi explorări funcţionale (CT, RMN, angiografie, echografie etc).

De asemenea importam si distribuim instrumente şi consumabile pentru sutura clasica şi mecanică ale marelui producator american Demetech

Demetech este lider in domeniul suturilor utilizand tehnologii de ultima generatie pentru a raspunde celor mai inalte standarde impuse de medici  fiind certificate FDA, CE si ISO.

 

Fire sutura

Absorbable Suture

Polyglycolic Acid Suture

Polyglactin 910 Suture

Rapid Absorbable Suture

Chromic Catgut Suture

Plain Catgut Suture

Polydioxanone Suture

Poliglecaprone 25 Suture

Nonbsorbable Suture

Nylon Suture - Monofilament

Nylon Suture - Multifilament

Polyester Suture

Polyester Without coating

Polypropylene Suture

Silk Suture 

Surgical Steel Suture